Wij installeren uw CV

Wij zijn de expert op het gebied van centrale verwarming: van levering tot onderhoud en van installatie tot reparatie. Wij hebben veel ervaring en kennis in CV installaties. Onze vakmannen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in centrale verwarmingen. Wat uw vraag ook is: wij hebben het antwoord. Wilt u een nieuwe CV installatie? Ook dan biedt ons bedrijf uitkomst. We leveren diverse merken en typen verwarmingssystemen. Onze CV monteurs installeren uw CV in een handomdraai. Op deze wijze is uw CV snel gebruiksklaar. In het geval van onderhoud of een storing in uw CV installatie staan we eveneens voor u klaar in de regio Leeuwarden.

De voordelen van een CV

Een CV installatie is vandaag de dag een van de meest gangbare warmtebronnen in het huis of kantoorpand. De centrale verwarming biedt veel voordelen boven andere soorten verwarmingssystemen zoals gaskachels. Met een CV installatie stookt u bewuster en efficiënter. Middels de thermostaat stelt u de maximumtemperatuur in die in elke kamer bereikt kan worden. In ieder vertrek afzonderlijk regelt u de temperatuur door middel van de radiatorkranen. Als u in een bepaalde leefruimte weinig bent is het verstandig om daar de radiatorkraan laag te zetten of uit te schakelen. Zo bespaart u energie. Tevens is een CV installatie veilig: de kans op de vorming van het dodelijke koolstofmonoxide is klein.

Geniet ook van de voordelen van een CV installatie. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. We staan graag tot uw dienst in Leeuwarden en omgeving.